Forwarding Services

Deepsea

Door haar centrale geografische positie en de aanwezigheid van talrijke maritieme verbindingen, is de Hamburg -Rotterdam-Antwerp- Le Havre range de ideale toegangspoort tussen de Europese markten en de andere continenten.
De afgelopen 30 jaar heeft de ACB group uitstekende relaties opgebouwd in de scheepvaartwereld. Wij gidsen en assisteren klanten  in de complexiteit van logistieke diensten die de range te bieden heeft om uw goederenverkeer met overzeese klanten en leveranciers in goede banen te leiden. Deze diensten gaan van eenvoudige voor-of natransporten tot volledige logistieke processen met opslag, overslag, douaneformaliteiten, containerstuffing tot finale distributie.

 


Shortsea

Aanvullend op onze deepsea acitiviteiten bieden we onze klanten een uitgebreid Europees Shortsea-netwerk. We verbinden Noord-West Europa met Engeland, Ierland, Griekenland, Portugal, Ierland, Spanje, Scandinavië, de Baltische staten en Rusland.
Naast de standaard oplossingen in 20′ of 40′ containers kunnen we op de meeste bestemmingen palletwide equipment en 45PWHC aanbieden, welke hetzelfde laadvolume hebben als een standaard wegtransport trailer.

Shortsea oplossingen zijn duurzaam, milieuvriendelijk, betrouwbaar en zeer kosteneffectief. Daarenboven bieden ze een zwaardere beladingsgraad, mogelijkheid tot buffering,stockage, leveringen met vaste laad- en lostijden en een betere prijsstabiliteit.
Shortsea oplossingen voorzien onze klanten van een kosteneffeciënt alternatief tegenover het duurder wegvervoer.

 

Modal Shift en innovatie

Met het Europees wegennetwerk dat steeds voller en voller geraakt, realiseert de ACB Group zich ten volle dat wereldwijde verschepers hun logistieke werkwijze moeten herdenken. In dit verband richt de ACB Group zich meer en meer op Modal Shift en innovatie. Wij helpen onze klanten bij het uitwerken van nieuwe out-of-the-box concepten. Dit doen we zonder toegevingen te doen op het vlak van kost en service. Het duidelijke doel is om de uitstoot van broeikast-gassen te verminderen en ons steentje bij te dragen aan de vermindering van de congestie op de weg.
Een voorbeeld: Door de stroom van huishoudtoestellen te analyseren en herdenken, heeft de ACB Group, samen met haar partners, een container ontwikkeld die 99m³ laadvermogen heeft en die toelaat om de toestellen 3 hoog te laden. We combineren zo het laadvermogen van een mega-trailer met de intermodale flexibiliteit van een container. De combinatie tussen binnenvaart, shortsea en spoor tussen Duitsland en het Verenigd Koninkrijk heeft er voor gezorgd dat we tot hiertoe al meer dan 10000 ladingen van de weg konden halen. Dit concept is beloond geweest met steun van het Marco Polo subsidie-programma van de EU.

 


Sea45 – Nvocc

ACB Agencies heeft in partnership met Contrade (Griekenland) en Transorient International Forwarding (Turkije) in 2011 een eigen Shortsea-containerdienst opgestart tussen Noord-West Europa en Griekenland/Turkije. Wij bieden 45PWHC containers aan als een economisch en ecologisch alternatief met de laadcapaciteit van een trailer (33 europallets/26 blokpallets). Deze dienst biedt meerdere vertrekken per week, zowel import als export.

Voor meer inlichtingen over de afvaarten, afmetingen en voordelen kan u terecht op www.sea45.eu

 

Groupage

Van 1 pallet tot volle lading. Wij kunnen al uw zendingen behandelen. Dit kan zowel voor intra-Europese distributie als voor wereldwijde zendingen.
Wij bieden LCL en LTL oplossingen voor zowel gepalletiseerde als conventionele ladingen. Aarzel niet om ons te contacteren!

 


Customs

De meeste verladers zoeken naar een one-stop shop oplossing voor hun logistieke vraagstukken. Daarom biedt de ACB Group ook oplossingen voor de te vervullen douane-formaliteiten. Import-, export-, opslagdocumenten, fiscale vertegenwoordiging,….alles is mogelijk, afgestemd op de specifieke vraag van de klant.
Contacteer ons

Contacteer ons voor meer informatie

ACB Group zorgt voor de oplossing op maat van uw vraag.

Contacteer ons