Transport & Logistics

Container wegvervoer

ACB Logistics zorgt binnen de ACB Group voor de organisatie van alle container-wegvervoer tussen de belangrijkste Beneluxhavens en uw laad- of losplaats in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De ingezette vrachtwagens zijn uitgerust met satelliet monitoring en alle chauffeurs zijn geselecteerd op basis van hun professionaliteit en hun passie voor onze klanten en hun vrachtwagen. De chauffeurs zijn ook opgeleid om uw lading en documentatie met de nodige zorg en voorzichtigheid te behandelen. De chassis kunnen alle gebruikelijke droge containertypes laden, inclusief 45PWHC en gevaarlijke lading. Indien gewenst, kunnen wij ook zorgen voor Side-loaders en kipchassis.

Vraag aan onze klanten of ze tevreden zijn!


 


Wegvervoer

Complementair aan de bestaande containerdiensten, heeft ACB Agencies recent haar afdeling wegvervoer gelanceerd.
Deze afdeling biedt snelle, betrouwbare en flexibele oplossingen per trailer.
In samenwerking met ons partner-netwerk beschikken wij over meer dan 500 voertuigen. De aangeboden trailertypes zijn o.a. Euroliners, Megatrailers, schuifgordijn-trailer, Top loading semi-trailers, coil trailers, ADR transport,…
We kunnen u oplossingen bieden voor alle Europese bestemmingen. In combinatie met overlading van uw containerlading in de haven kunnen we ook competitieve voor- of natransport oplossingen aanreiken voor locaties die verder dan 300 kilometer van de haven liggen.

 

Porttractions

Complementair aan de normale containertransporten binnen een radius van 250-350 kilometer rond de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam, specialiseren we ons in lokale transporten tussen alle belangrijke containerteminals van de haven. Dit maakt het mogelijk voor onze klanten om de closings tussen deepsea schepen te halen die niet aankomen op de zelfde containerterminal. Snelheid en strakke communicatie is vitaal om dit te kunnen. Anderzijds bieden wij ook een snelle en efficiënte bediening tussen de verschillende magazijnen in de haven van Antwerpen en de terminals van vertrek of aankomst. Met een snelle reactietijd en de keuze tussen directe belading of een pick & drop dienst, kan u er zeker van zijn dat uw zending geladen of gelost wordt zoals gewenst.

 


Warehousing

Van eenvoudige rechtstreekse overslag ex trailer in container en v.v. tot lange-termijn projecten voor grotere loten. De ACB Group heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd in de meeste goederen types. Daarnaast kan er een brede waaier aan supplementaire diensten zoals temperatuur- en vochtigheidscontrole, order picking, herverpakking en conditionering, palletisering, labelling, strippen en stuffen,….uitgevoerd worden.

 

Contacteer Ons

Contacteer ons voor meer informatie

ACB Group zorgt voor de oplossing op maat van uw vraag.

Contacteer Ons